Spaghetti Kitchen
46_big
46_big

14_big 2
14_big 2

22_big 2
22_big 2

46_big
46_big

1/7

Въпреки, че Spaghetti Kitchen е отскоро на небосклона на софийските заведения за хранене, той е наследник на най – добрите традиции на МОТТО, Spaghetti Company, Brasserie, Opera.

 

Трудно е да му устоите и да не идвате отново и отново. Поради този факт е желателно да си направите резервация, особено за времето след 18 часа. Разбира се, пазим и няколко места за тези, които спонтанно са решили да ни посетят.

 

За хората, които не са почитатели на цигарения дим, има обширна и напълно обособена секция за непушачи. И след като приветливият персонал ви настани удобно на някоя от дървените маси, идва време да се потопите в света на кулинарните удоволствия, които са неразделна част от стегнатото и добре оформено меню.

 

За да сте сигурни в това, което вкусвате, между клиента и кухнята стои само един прозрачен стъклен параван, който директно разкрива пред вашия поглед целия процес на приготвянето на ястията. Определено най – романтичният кът е запазен за зимната градина, която още с първите наченки на топлите дни се преобразява в лятна.

Нека споменем, че хлябът и зехтинът се произвеждат ексклузивно за нас, но не само те, а и сорт специално червено вино и ухайна горчица. Не сме останали безразлични и към обедното меню, което се променя всеки ден от седмицата. И тъй като за всичко тук е помислено със свеж и нестандартен ум, е време да добавим, че изкусните майстор – готвачи приготвят избраните от вас изкушения на дървени въглища, защото всички в Spaghetti Kitchen държат на добрите си приятелски отношения с природата.

 

На свой ред приглушеното осветление подканва за хубав тост с някой отлежал етикет от безкрайната селекция с вина под чилаут звуците на плейлистата, наброяваща повече от 4000 песни.

Отстъпка с нашата карта: 10%

www.spaghetti-kitchen.com

 

За резервации: +359 890 566 666

  • facebook
  • TripAdvisor